… met wie mee ?

image-fdaf57f776bea8df5f951a021a3badd3dfcfffe0cebfa7f5a61e46384a3387f0-V

Met mij mee!

30th something blondine, woon rond het Brusselse en werk in Antwerpen.

Ik heb een zeer interessante en internationale job. Dus tijdens de werkuren weet ik me wel te boeien. Kort bij Brussel wonen, is dan ook weer ideaal want Brussel is echt dé stad van ontdekkingen! Locaties, mensen, ideeën. Achter elke hoek valt er wel iets te beleven en op elk terrasje kan je wel leuke nieuwe mensen leren kennen.

In de keuken ben ik géén prinses. Ik zal het maar al onmiddellijk toegeven, ik moet geregeld het stof afdoen van mijn fornuis. En naar Jeroen Meus kijk ik enkel voor zijn leuke grapjes. Maar voor een lekker etentje mag je me écht altijd bellen. Uitgebreid aperitieven is daarbij wel een must! Onlangs heb ik crossfit ontdekt, waar ik een 3-tal keer per week helemaal los ga in de box. Enkel ’s avonds, want ik ben totaal geen ochtendpersoon. ’s Morgens is de wekker mijn grootste vijand. En er dan maar op los snoozen. Je kan dan ook altijd bij mij terecht voor originele ik-ben-te-laat excuses. Wanneer het zonnetje schijnt leef ik dan weer helemaal op. Voor een middagdutje in de zon ben ik altijd te vinden.

En nog iets. Ik heb humor. Echt waar!

Maar wat het belangrijkste is : Ik ben altijd de eerste om JA te roepen bij leuke voorstellen. Ik doe gewoon graag nieuwe dingen. De ervaring, de beleving. Zàlig!

En als vrijgezel zonder kinderen, kan ik me dat ook net ietsje gemakkelijker permitteren.

Uiteraard ben ik ook op zoek naar de liefde. Op alle mogelijke manieren. Wat natuurlijk ook al één grote ontdekkingstocht is geweest, maar verder dan dat ben ik jammer genoeg nog niet geraakt.

De dating sites, waar je met de coolste en grappigste man al tientallen berichtjes hebt uitgewisseld om dan tijdens hét afspraakje enkel te praten over de laatste gebeurtenissen van Thuis. Och, ik ken mijn wereld maar over Thuis kan ik niets zinniger zeggen dan dat Frank weer zot deed. Of is dat al té lang geleden?

De dating bureaus. Waar je exact moet uitleggen naar wie je op zoek bent. Naar wie? Is dat nu niet juist jullie taak? Haarkleur, lengte en kleur ogen. Allemaal bijzaak. Kunnen jullie op zoek gaan naar iemand bij wie ik op de rug mag springen tijdens Rock Werchter? Die met mij mee zandkastelen maakt? Die me kan uitleggen waarom de lucht blauw is?

Als een bezetene op zoek gaan naar het slotje voor mijn sleuteltje tijdens een single party. Zeven minuten spreken met 10-tallen mannen tijdens speeddating. En het laatste nieuwe: de Tinder feestjes. Je kan het zo gek niet bedenken. I did it all!

Het bestaande dating systeem blijkt echt niet mijn ding te zijn. Samen aan een tafeltje recht tegenover elkaar zitten en dan volle focus om te zien of we voor elkaar bestemd zijn. Waar werk je? Hoeveel zussen en broers heb je? Wat is je lievelingsfilm? Allemaal belangrijke informatie uiteraard, maar ondertussen gaat de wereld verder. Ondertussen gebeurt er van alles rondom ons. 

Daarom neem ik de teugels zelf in handen.

Zo ben ik ook: ondernemend en ambitieus. Ik weet wat ik wil.