… met me mee ?

IMAG3056

Ontdek met me mee! Er valt zoveel te beleven. Waarom doen we dat niet samen? Een boksmatch, een boekvoorstelling, met de moto rijden, wijn degusteren, iets bouwen (of eerder iets afbreken), een festiviteit of receptie van ’t een of ‘t ander, bloed geven, een opening van een nieuwe pop-up, … Ik wil het allemaal ontdekken.

Ik heb honger naar de wereld! Honger naar nieuwe ervaringen!

Heb jij een interessante passie, die je wil delen? Schitterend! Dan leer ik die graag kennen.

Wil jij al lang iets doen, maar kwam het er nog niet van? Ideaal, dan gaan we toch gewoon samen!

Weet jij een nieuwe plek, product of beleving? Nog beter, dan ontdek ik dat ook graag mee!

Zo lang het maar nieuw voor mij is, doe ik graag mee! Laat me jouw … met me mee voorstel weten via an@metmemee.com. Kijk ook eens op mijn bucket list, misschien staat er wel iets leuks tussen dat je wil samen doen.

En ondertussen kunnen jullie mij ontdekken. Volg me op facebook (metmemee) of instagram (metmemee).