Zo verliefd!

Het is ongelooflijk maar waar … I am in love!
Echt!
Vuurwerk verliefd, duizenden kriebels in de buik, huppelend op en neer, niet zonder elkaar kunnen VERLIEFD!
Echt!
Het is een lange weg geweest. Een weg waarbij ik zo ontzettend veel geleerd heb. Met een glimlach en een traan, zoals ze dat ook zo mooi zeggen. Maar ook een weg met het opstarten van een eigen website, met het uitrollen van een YouTube kanaal en mijn aller-eerste ontdekkingen als onderneemster. (maar daarover later véél véél meer)
Een weg die ik niet had kunnen afleggen zonder jullie, lieve vrienden en familie.
Dikke zoenen voor iedereen!
Bedankt om er voor mij te zijn!
En een weg die me eindelijk in de armen toverde van mijn ware liefde. De man van mijn dromen. Neen, we hebben elkaar niet ontmoet via Met Me Mee. Allé, ja, misschien wel. Hij steunde me van in het begin in al mijn dating fratsen. Hij zei me dat ik niet mocht opgeven wanneer ik rare reacties kreeg. Ik huilde uit op zijn schouder. En hij op de mijne. En dan plots zie je elkaar anders en kan je niet meer zonder elkaar. Ik had het geluk dat Cupido ons – min of meer – op hetzelfde moment raakte.
Ik begrijp nu dat ik deze weg moest afleggen om hem te ontmoeten. En zo ook loopt jullie weg. Ben je vrijgezel? Geniet dan van die tijd. Leer er van en hou je ogen open voor liefde. En vooral, blijf geloven in de liefde. Ik heb er 13 jaar op gewacht. Maar, geloof me, het is elke minuut waard. #BelieveInLove #dewareliefde #verliefd #inlove

1 gedachte over “Zo verliefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =