Loop naar de maan … met me mee!

Loop naar de maan … met me mee!
Steun … met me mee!
Ik hoop zo ontzettend op jullie STEUN in mijn loopactie voor Kom Op Tegen Kanker.
Ik amuseer me uiteraard met al mijn uitjes en belevenissen. En ik ben ontzettend blij met al jullie steun in mijn verhaal. Maar er zijn ook andere verhalen. Verhalen waar ik wil aan bijdragen. Ook al is het maar een heel klein beetje …
Als HR manager leef ik mee met de verhalen van mensen die net van hun dokter gehoord hebben dat ze kanker hebben, of collega’s die al lang tegen kanker aan het vechten zijn of hun laatste maanden zijn aan het inplannen. Kan je je dat voorstellen? Je zoontje is net 4 jaar geworden. Je hebt net je 20 jaar huwelijk gevierd en je telde de dagen af om dit samen met je man te vieren met een grote rondrit in Afrika. Ik voel me dan zo zo zo ontzettend klein in hun verhaal. In hun strijd.
Daarom doe ik mee aan deze loopactie. Loop naar de Maan.
In 6 weken tijd, dus tegen 16 oktober 2016, wil ik graag 400eur inzamelen voor Kom op tegen Kanker , door met hen mee te lopen naar de maan. En door jullie lieve bijdrage! Jullie kunnen mij toejuichen en jullie kunnen met me mee lopen, maar jullie kunnen ook deze prachtige organisatie financieel steunen.
Via : www.loopnaardemaan.be
Loper : An De May
Simpel. Snel. Alle kleine beetjes helpen. Maar wanneer je 40eur stort, kost je dit maar 22 eur want via je aangifte krijg je 45% hiervan terug! Mooi toch?! Tja, als fiscalist wil ik jullie ook natuurlijk de mooie kantjes meegeven van die ooh zo saaie aangifte.
Ik ben niet de grootste loper. Maar morgen doe ik wel al mee aan de ballonloop in Sint-Niklaas. Samen met de medewerkers en klanten van Schoenen Torfs. Ik zal proberen om 10km uit te lopen. Ik ben geen vlotte loper, dus het zal zwoegen en zweten zijn. Stress a volonté dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + negen =