Loop met me mee! Met Stefan ….

20160627_192817

Zondag ontving ik een e-mail van Stefan. Hij vroeg: Loop met me mee?! Hij wou daarvoor zelfs helemaal van de zee naar Brussel rijden. Hoe lief is dat?!

En yep, een dagje later liepen we al samen door het prachtige Zoniënwoud. Ik had nog net genoeg tijd om mijn mooiste loop outfit te kiezen. Hij had duidelijk hetzelfde gedaan. Ja, ja, hij zag er goèèèèd uit!

En we babbelden er op los. Waarom het leuk is om aan de zee te wonen (hij dan), over onze prachtige hoofdstad (ik dan), maar ook over de leuke en niet zo leuke momenten van het vrijgezel leven. Over zijn vuile loopschoenen, waarmee hij de Spartacus Run heeft gedaan. Net zoals ik! 

Stefan was ontzettend onder de indruk van mijn initiatief ‘…met me mee’. Ambitieus! Gedurfd! Fragiel! Geniale nieuwe insteek in de dating scene! Leuk hoor, om zo’n complimenten te krijgen. *bloos*  *bloos*

Voor de loop fanaten, we liepen 8 km in 46 minuten. Niet slecht, toch?

Of er nog een afspraakje zal volgen? Wie weet. Ik ben alvast enkele goeie stretch tips rijker! En ondertussen blijf ik Met Me Mee’en!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =